2080/2BI

Атрибути на производот

 • материјал: специјален плус јаглероден челик
 • површина: хромирана ISO 1456:2009
 • цврсти рачки, изолирани со двокомпонентни навлаки
 • втиснато лого УНИОР

Предности:

 • одвојување и затворање се постигнува со вртење на клештата под агол од 180 степени

Употреба:

 • за вадење и поставување на CLIC стеги
 • Клештата е наменета за брзо ширење на стегата и едноставно вадење на цревото од цевка,како и за собирање на стегата кога ќе се изврши замена на цревото. На овој начин е осигуран непречен проток на течност. Дизајнот на клештата овозможува лесно вадење и ставање на стеги со минимален напор, а врската меѓу цревото и цевката е со сигурност непропустлива. Обликот на клештите е погоден за користење во ограничен простор. Ергономскиот облик на рачката овозможува добро вклопување на алатот во раката

Се користи за :

 • Audi, Citroen, Fiat, Mercedes, Opel/Vauxhall, Peugeot, Renault, VW

Информативен лист

pdfКлешта за стеги CLIC - 2080/2BI

Повеќе за производот

Профили

Видео презентацијаДоживотна гаранција

#title#
шифраДолжинатежина-- prazen stolpec -- 
619253190244
* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови. Сите наведени димензии може да се разликуваат во ниво на толеранција

Употреба (фотографии)

Употреба (видео)

 • Заштита на површината

  Алатите за автомобили се изработени од одличен челик со подобрен состав. Неколку модели одат со дополнителна хромирана заштита на површината.
 • Ергономска рачка

  Со ергономски рачки и специјално дизајниран фат, површината на Униор клештите обезбедува максимална удобност при работа и висока ефикасност со минимален напор.
 • Висока прецизност

  Со својот перфектен дизајн и технолошка супериорност, Униор алатите за автомобили осигуруваат висока прецизност во секоја прилика за општа и наменска употреба.