2079/2BI

Атрибути на производот

 • материјал: специјален плус јаглероден челик
 • површина: хромирана ISO 1456:2009
 • појачани врвови
 • цврсти рачки, изолирани со двокомпонентни навлаки
 • втиснато лого УНИОР
 • за одвојување на цревото за гориво

Предности:

 • со повратен федер

Како да се користи алатот?

 • алатот се користи за демонтажа на спојници кои го поврзуваат цревото со продолжетокот. Со врвовите на клештите се стискаат спојниците кои го ослободуваат цревото кое потоа може да се извади и замени. Челустите на клештите се така обликувани и прилагодени за да се погодни за работа во ограничен простор

Се користи за :

 • Opel/Vauxhall, Fiat, GM, VW, Renault

Повеќе за производот

Профили

Видео презентацијаДоживотна гаранција

#title#
шифраДолжинатежина-- prazen stolpec -- 
619252206264
* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови. Сите наведени димензии може да се разликуваат во ниво на толеранција

Употреба (фотографии)

Употреба (видео)

 • Заштита на површината

  Алатите за автомобили се изработени од одличен челик со подобрен состав. Неколку модели одат со дополнителна хромирана заштита на површината.
 • Ергономска рачка

  Со ергономски рачки и специјално дизајниран фат, површината на Униор клештите обезбедува максимална удобност при работа и висока ефикасност со минимален напор.
 • Висока прецизност

  Со својот перфектен дизајн и технолошка супериорност, Униор алатите за автомобили осигуруваат висока прецизност во секоја прилика за општа и наменска употреба.