2078/2BI

Атрибути на производот

 • материјал: специјален плус јаглероден челик
 • цврсти рачки, изолирани со двокомпонентни навлаки
 • втиснато лого УНИОР
 • за специјални стеги од типот OETIKER

Предности:

 • прецизно стегање на окцето на стегата
 • долга, за полесно деформирање на стегата
 • за скоро сите типови на патнички автомобили

Како да се користи алатот?

 • Клештата е наменета за брзо ширење на стегата и едноставно вадење на цревото од цевка,како и за собирање на стегата кога ќе се изврши замена на цревото. На овој начин е осигуран непречен проток на течност. Дизајнот на клештата овозможува лесно вадење и ставање на стеги со минимален напор, а врската меѓу цревото и цевката е со сигурност непропустлива. Обликот на клештите е погоден за користење во ограничен простор. Ергономскиот облик на рачката овозможува добро вклопување на алатот во раката

Се користи за :

 • Audi, BMW, Chrysler, Ford, GM, Honda, Mazda, Mercedes, Nissan, Opel/Vauxhall, VW

Повеќе за производот

Профили

Видео презентацијаДоживотна гаранција

#title#
шифраДолжинатежина-- prazen stolpec -- 
619251230316
* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови. Сите наведени димензии може да се разликуваат во ниво на толеранција

Употреба (фотографии)

Употреба (видео)

 • Заштита на површината

  Алатите за автомобили се изработени од одличен челик со подобрен состав. Неколку модели одат со дополнителна хромирана заштита на површината.
 • Ергономска рачка

  Со ергономски рачки и специјално дизајниран фат, површината на Униор клештите обезбедува максимална удобност при работа и висока ефикасност со минимален напор.
 • Висока прецизност

  Со својот перфектен дизајн и технолошка супериорност, Униор алатите за автомобили осигуруваат висока прецизност во секоја прилика за општа и наменска употреба.