2077/2BI

Информативен лист

pdfКлешти за стеги - 2077/2BI

Повеќе за производот

Профили

Видео презентацијаДоживотна гаранција

Атрибути на производот

 • материјал: специјален плус јаглероден челик
 • материјал на врвовите:појачан челик за алат
 • хромирана површина ISO 1456:2009
 • појачани врвови
 • цврсти рачки, изолирани со двокомпонентни навлаки
 • втиснато лого УНИОР
 • за стеги кои се користат во системи за греење,ладење, довод на гориво и течност за стакло

Предности:

 • алатот одговара на повеќето стандардни димензии на стеги
 • замената на стегите е едноставна благодарение на сопирачката за фиксирање на клештата

Како да се користи алатот?

 • Клештата е наменета за брзо ширење на стегата и едноставно вадење на цревото од цевката, како и собирање на стегата кога ќесе изврши замена на цревото. На овој начин е осигуран непречен проток на течност.Дизајнот на клештата овозможува лесно вадење и ставање стеги со минимален напор, а врската меѓу цревото и цевката е сигурно непропустлива. Обликот на клештата е погоден за користење во ограничен простор. Ергономскиот облик на рачката овозможува добро вклопување на алатот во раката.

Се користи за :

 • Alfa Romeo, Audi, Citroen, Fiat, Ford, Hyundai, Lancia, MAN, Mercedes, Opel/Vauxhall, Peugeot, Porsche, Renault, Seat, Toyota, VW, Volvo
#title#
шифраДолжинатежина-- prazen stolpec --
619250235301
* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови. Сите наведени димензии може да се разликуваат во ниво на толеранција

Употреба (фотографии)

Употреба (видео)

 • Ергономски рачки

  Со ергономски рачки и специјално дизајниран фат, површината на Униор клештите обезбедува максимална удобност при работа и висока ефикасност со минимален напор.
 • Заштита на површината

  Клештите се изработени од одличен челик со специјален подобрен состав. Неколку модели доаѓаат со дополнителна хромирана заштитна површина.
 • Висока прецизност

  Со нивниот совршен дизајн и технолошка супериорност, клештите на Униор даваат a високо прецизно задржување во било кој случај на општа или наменска употреба.