190.1VDE

Атрибути на производот

 • материјал: специјален хром ванадиум челик
 • механизам со 36 заба
 • минимален агол на свртување од 10°
 • копче за промена на правец на вртење
 • проверено со електричен тест
 • изработена според стандард EN 60900

Стандарди

ЕN 60900

#title#
шифраSign SQ 4-point profileLenghtWidthThicknessтежина-- prazen stolpec -- 
6122061/2"2754666553

* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови
 • Безусловна заштита

  Униор изолираните VDE алати обезбедуваат безусловна заштита дури и кога се користат во живо коло со над 1000 волтен потенцијал. Намената на сите алати е темелно потврдена по основ на ударна сила, електрика, отпорност на пламен, изолација, лепливост и тестови за печат, така што секој алат се тестира индивидуално.
 • Високо-квалитетен челик

  Изолирани клучеви, клешти, ножици, одвртувачи и други алатки за работа со електрични и други енергетски инсталации се изработени од високо-квалитетен челик за алат со дополнителна заштита и дизајниран за едноставна и безбедна употреба.
 • VDE прописи

  VDE изолирани и тестирани во согласност со прописите VDE, Униор алатките за работа во живи електрични средини излегуваат во пресрет на барањата на меѓународно признатиот Европски EN 60900 стандард.