1701/5

Атрибути на производот

 • Алатот се користи за отстранување на стари чаури од заден удар.
 • Со употреба на овој алат и стега, отстранувањето на чаурата е неверојатно лесно.
 • Алатот помага во отстранување на чаури со дијаметарод 12 и 12,7 мм

Повеќе за производот

Профили

Instructions for safe use

#title#
шифрадим.DiameterDiameterDiameterDiameterDiameterLenghtтежина-- prazen stolpec -- 
62300612 - 12,711,813,912,514,92276UnitWeight +
* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови

Употреба (фотографии)

Склопениот алат заедно со амортизерот се става внатре во стегата. Чаурата сега е истисната надвор од амортизерот со употреба на стегата. Чаурата се вметнува во поголемиот дел од алатот, од каде лесно може да се отстрани.

Нова чаура се поставува паралелно веднаш до отворот на амортизерот и се става заедно со стегата. Со употреба на стегата, чаурата се притиснува внатре во амортизерот.

Употреба (видео)

 • Нова напредна технологија

  Употребата на новите технолошки методи и материјали со врвен квалитет резултираат со алатки со долг животен век, безбедносниот дизајн обезбедува вршење поправка на нештата без штета, прилагодени решенија, одлична ефикасност, современи материјали и ергономски дизајн со кој се обезбедува добар изглед.
 • Прилагодени решенија за одлични резултати

  Нашите решенија нудат адаптибилност на велосипедските делови на сите производители. Нашата традиција, нашиот сопствен дизајн, и постојан технолошки развој и модерната технологија не држи еден чекор понапред.
 • Одлична издржливост

  УНИОР рачните алатки ја завршуваат работа побрзо и овозможуваат полесна работа во тесни простори. Тие се адаптирани за работа на најновите модели на велосипеди.