1695.4

Атрибути на производот

 • материјал: специјален флекс плус јаглероден челик
 • Внатрешна димензија:М16 х 1,25
 • Надворешни димензии: М16 х 1
 • Се користи за замена на оштетени навои во котурите. Тие се користат заедно со соодветни уметоци за педал (арт.1695.2) и се достапни во гарнитури од 10 парчиња.

Повеќе за производот

#title#
шифраThreadThreadLenghtтежина-- prazen stolpec -- 
616083M 16L x 1M 14L x 1,2513,242

* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови

Употреба (фотографии)

 • Нова напредна технологија

  Употребата на новите технолошки методи и материјали со врвен квалитет резултираат со алатки со долг животен век, безбедносниот дизајн обезбедува вршење поправка на нештата без штета, прилагодени решенија, одлична ефикасност, современи материјали и ергономски дизајн со кој се обезбедува добар изглед.
 • Прилагодени решенија за одлични резултати

  Нашите решенија нудат адаптибилност на велосипедските делови на сите производители. Нашата традиција, нашиот сопствен дизајн, и постојан технолошки развој и модерната технологија не држи еден чекор понапред.
 • Одлична издржливост

  УНИОР рачните алатки ја завршуваат работа побрзо и овозможуваат полесна работа во тесни простори. Тие се адаптирани за работа на најновите модели на велосипеди.