1695.3A

Атрибути на производот

 • материјал: специјален флекс плус јаглероден челик
 • Внатрешни димензии: 9/16 x 20 TPI
 • Внатрешни димензии:5/8 x 24 TPI
 • Уметоците за навој на педали се користат да заменат оштетени навои во котурите. Тие се користат со соодветни уметоци за педали (арт.1695.1AR) и се достапни во гарнитура од 10 парчиња.
#title#
шифраThreadThreadLenghtтежина-- prazen stolpec -- 
6165515/8 x 249/16 x 2016,349

* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови
 • Нова напредна технологија

  Употребата на новите технолошки методи и материјали со врвен квалитет резултираат со алатки со долг животен век, безбедносниот дизајн обезбедува вршење поправка на нештата без штета, прилагодени решенија, одлична ефикасност, современи материјали и ергономски дизајн со кој се обезбедува добар изглед.
 • Прилагодени решенија за одлични резултати

  Нашите решенија нудат адаптибилност на велосипедските делови на сите производители. Нашата традиција, нашиот сопствен дизајн, и постојан технолошки развој и модерната технологија не држи еден чекор понапред.
 • Одлична издржливост

  УНИОР рачните алатки ја завршуваат работа побрзо и овозможуваат полесна работа во тесни простори. Тие се адаптирани за работа на најновите модели на велосипеди.