1695.2

Атрибути на производот

 • материјал: специјален флекс плус јаглероден челик
 • Прецизен дизајн и појачување да остане остар. 1695.2 се користат за сечење нови навои пред да се вметнат навојните уметоци 1695.3 или 1695.4 и е достапен во гарнитура (лев и десен). Предниот врезник за педал 1695.2 го отстранува стариот навој пред да се направи нов,па така друг урезник не е потребен.

Информативен лист

pdfУрезник за педали - 1695.2

Повеќе за производот

#title#
шифраThreadLenghtтежина-- prazen stolpec -- 
61608116 x 190,51401

* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови

Accessories

 • Нова напредна технологија

  Употребата на новите технолошки методи и материјали со врвен квалитет резултираат со алатки со долг животен век, безбедносниот дизајн обезбедува вршење поправка на нештата без штета, прилагодени решенија, одлична ефикасност, современи материјали и ергономски дизајн со кој се обезбедува добар изглед.
 • Прилагодени решенија за одлични резултати

  Нашите решенија нудат адаптибилност на велосипедските делови на сите производители. Нашата традиција, нашиот сопствен дизајн, и постојан технолошки развој и модерната технологија не држи еден чекор понапред.
 • Одлична издржливост

  УНИОР рачните алатки ја завршуваат работа побрзо и овозможуваат полесна работа во тесни простори. Тие се адаптирани за работа на најновите модели на велосипеди.