1695.1

Атрибути на производот

 • материјал: специјален флекс плус јаглероден челик
 • Прецизен дизајн и појачување за да остане остар. 1695.1 се користи за обновување на постоечките навои на педала и е достапен во гарнитура (лев и десен). Воглавно се употребува за едноделен котур со Француски стандард.

Информативен лист

pdfУрезник за педали - 1695.1

Повеќе за производот

#title#
шифраThreadLenghtтежина-- prazen stolpec -- 
6160809/16 x 20 TPI60,579

* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови

Употреба (фотографии)

Accessories

 • Нова напредна технологија

  Употребата на новите технолошки методи и материјали со врвен квалитет резултираат со алатки со долг животен век, безбедносниот дизајн обезбедува вршење поправка на нештата без штета, прилагодени решенија, одлична ефикасност, современи материјали и ергономски дизајн со кој се обезбедува добар изглед.
 • Прилагодени решенија за одлични резултати

  Нашите решенија нудат адаптибилност на велосипедските делови на сите производители. Нашата традиција, нашиот сопствен дизајн, и постојан технолошки развој и модерната технологија не држи еден чекор понапред.
 • Одлична издржливост

  УНИОР рачните алатки ја завршуваат работа побрзо и овозможуваат полесна работа во тесни простори. Тие се адаптирани за работа на најновите модели на велосипеди.