Надворешна пумпа од не'рѓосувачки челик за штандови 1693Е и 1693ЕS

1693ES.OSPump

Атрибути на производот

Пумпата е намената за надворешна употреба на држачите 1693Е и 1693ЕS и работи на сите верзии на држачи
 • куќиштето е направено од алуминиум
 • рачката и цевката се направени од не'ргосувачки челик
 • гумен зафат
 • манометарот оди до 10 бара - исполнет со силиконска течност и е направен од не'рѓосувачки челик
 • глава SKS Multivalve
#title#
шифратежина 
6290210
* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови. Сите наведени димензии може да се разликуваат во ниво на толеранција

Употреба (фотографии)

 • Нова напредна технологија

  Употребата на новите технолошки методи и материјали со врвен квалитет резултираат со алатки со долг животен век, безбедносниот дизајн обезбедува вршење поправка на нештата без штета, прилагодени решенија, одлична ефикасност, современи материјали и ергономски дизајн со кој се обезбедува добар изглед.
 • Прилагодени решенија за одлични резултати

  Нашите решенија нудат адаптибилност на велосипедските делови на сите производители. Нашата традиција, нашиот сопствен дизајн, и постојан технолошки развој и модерната технологија не држи еден чекор понапред.
 • Одлична издржливост

  УНИОР рачните алатки ја завршуваат работа побрзо и овозможуваат полесна работа во тесни простори. Тие се адаптирани за работа на најновите модели на велосипеди.