1693ES

Атрибути на производот

 • "Поправи сам " држачот за поправка на велосипеди се користи на јавни места : покрај патеки за велосипеди, паркови, кампови, пред хотели, центри на градови и други туристички дестинации, кои се популарни за велосипедистите. Држачите се опремени со алатки за основна поправка и висококвалитетна надворешна челична пумпа. На држачот можете да најдете прилагодлив клуч, алат за ланец, алат за вентил Schrader & Presta, компелт имбус клучеви (2,5-8) , ТХ клучеви 3.3,3.45 и DT , TX клучеви 10,25, РН и плоснат одвртувач , конусни вилушкасти клучеви 13,14,15,17 и комплет лостови за гуми.
 • Велосипедот може да се прикачи на штандот на специјално дизајнираните закачалки, заштитени со гума.
 • Сите алати се прицврстени со силна жица и кога не се користат се уредно складирани во рамката на држачот.
 • Штандот мора да биде затегнат на земја. Штрафови не се вклучени.

Повеќе за производот

Профили

Доживотна гаранција

#title#
шифраДолжинаШиринаВисинаВисинатежина-- prazen stolpec -- 
6284254003301400150023200
* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови. Сите наведени димензии може да се разликуваат во ниво на толеранција

Употреба (фотографии)

 • Нова напредна технологија

  Употребата на новите технолошки методи и материјали со врвен квалитет резултираат со алатки со долг животен век, безбедносниот дизајн обезбедува вршење поправка на нештата без штета, прилагодени решенија, одлична ефикасност, современи материјали и ергономски дизајн со кој се обезбедува добар изглед.
 • Прилагодени решенија за одлични резултати

  Нашите решенија нудат адаптибилност на велосипедските делови на сите производители. Нашата традиција, нашиот сопствен дизајн, и постојан технолошки развој и модерната технологија не држи еден чекор понапред.
 • Одлична издржливост

  УНИОР рачните алатки ја завршуваат работа побрзо и овозможуваат полесна работа во тесни простори. Тие се адаптирани за работа на најновите модели на велосипеди.