1693EL.8 НОВО

Атрибути на производот

  • Држачот за хартиени крпи се монтира на столбот на штандот за електрична поправка на Унијата и обезбедува оптимално поставување за неа. Поставувањето ќе ја направи работата поудобна и попродуктивна бидејќи хартиената крпа ќе биде исправена таму каде што ви треба и нема да мора да се свртите кон работната маса за да пристапите до неа.

Повеќе за производот

Профили

Доживотна гаранција

#title#
шифраДолжинаДолжинаШиринатежина 
62903138226074710
* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови. Сите наведени димензии може да се разликуваат во ниво на толеранција

Употреба (фотографии)

  • Нова напредна технологија

    Употребата на новите технолошки методи и материјали со врвен квалитет резултираат со алатки со долг животен век, безбедносниот дизајн обезбедува вршење поправка на нештата без штета, прилагодени решенија, одлична ефикасност, современи материјали и ергономски дизајн со кој се обезбедува добар изглед.
  • Прилагодени решенија за одлични резултати

    Нашите решенија нудат адаптибилност на велосипедските делови на сите производители. Нашата традиција, нашиот сопствен дизајн, и постојан технолошки развој и модерната технологија не држи еден чекор понапред.
  • Одлична издржливост

    УНИОР рачните алатки ја завршуваат работа побрзо и овозможуваат полесна работа во тесни простори. Тие се адаптирани за работа на најновите модели на велосипеди.