1693EL.7 НОВО

Атрибути на производот

  • Послужавникот за алати се монтира на електричната колона на држачот за поправка на Униор и обезбедува оптимално поставување на фиоката за алати. Послужавникот ќе биде токму таму каде што ви треба, обезбедувајќи совршено поставување на алатите и малите делови, со што ќе ја зголемите продуктивноста на работата бидејќи нема да треба да се вртите до работната маса. Послужавник за алат е изработен од тенка метална плоча и лента за СОС влошка, со простор за закачување на различни алатки и отворени оддели за складирање

Повеќе за производот

Профили

Доживотна гаранција

#title#
шифраДолжинаДолжинаШиринаВисинатежина 
629030363.5238237651259
* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови. Сите наведени димензии може да се разликуваат во ниво на толеранција

Употреба (фотографии)

  • Нова напредна технологија

    Употребата на новите технолошки методи и материјали со врвен квалитет резултираат со алатки со долг животен век, безбедносниот дизајн обезбедува вршење поправка на нештата без штета, прилагодени решенија, одлична ефикасност, современи материјали и ергономски дизајн со кој се обезбедува добар изглед.
  • Прилагодени решенија за одлични резултати

    Нашите решенија нудат адаптибилност на велосипедските делови на сите производители. Нашата традиција, нашиот сопствен дизајн, и постојан технолошки развој и модерната технологија не држи еден чекор понапред.
  • Одлична издржливост

    УНИОР рачните алатки ја завршуваат работа побрзо и овозможуваат полесна работа во тесни простори. Тие се адаптирани за работа на најновите модели на велосипеди.