Професионален држач за поправка со една стегалка, брзо ослободувачки

1693BQ

Атрибути на производот

 • Стојалката за поправка на велосипед со фиксирана подлога е дизајнирана за работилници за сервис и за секојдневна употреба.
 • Фиксната подлога е ергономски дизајнирана. Максимален капацитет за товар е 30 kg, што овозможува да се поправаат потешки брдски велосипеди.
 • Стегачот може да зафати цевки од било која форма, со дијаметар од минимум Ø22mm до максимум Ø60mm
 • Држачот се прилагодува на висина од 947 до 1570мм
 • тежина на стојалката е 36 kg.
 • Заменливи гумени облоги за челусти, арт. 1693.11
 • Код 623226 артикл 1693В1 е стојалка со челуст со федер и без фиксирана плоча
 • Код 623223 артикл 1693ВЅ е стојалка со фиксирана плоча и челуст со прилагодлива завртка
 • Код 623227 артикл 1693БЅ1 е стојалка со челуст со прилагодлива завртка и без фиксирана плоча
 • Стојалка за поправка на велосипед 1693В1 и 1693БЅ1 е дизајнирана за да се намонтира на под или плафон.
#title#
шифраМинимална висинаМаксимална висинаШиринаДебелинаМаксимална висинатежина-- prazen stolpec -- 
6277699851570726572170038600
* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови. Сите наведени димензии може да се разликуваат во ниво на толеранција

Резервни делови

 • Нова напредна технологија

  Употребата на новите технолошки методи и материјали со врвен квалитет резултираат со алатки со долг животен век, безбедносниот дизајн обезбедува вршење поправка на нештата без штета, прилагодени решенија, одлична ефикасност, современи материјали и ергономски дизајн со кој се обезбедува добар изглед.
 • Прилагодени решенија за одлични резултати

  Нашите решенија нудат адаптибилност на велосипедските делови на сите производители. Нашата традиција, нашиот сопствен дизајн, и постојан технолошки развој и модерната технологија не држи еден чекор понапред.
 • Одлична издржливост

  УНИОР рачните алатки ја завршуваат работа побрзо и овозможуваат полесна работа во тесни простори. Тие се адаптирани за работа на најновите модели на велосипеди.