1693.12

Атрибути на производот

  • Замената на федерот со штраф ни овозможува да го модифицираме отварањето на челуста и притисокот кога е затворена. Штрафот може да се заврти со рака, без употреба на било какви клучеви.
#title#
шифратежина-- prazen stolpec -- 
623205134
* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови. Сите наведени димензии може да се разликуваат во ниво на толеранција

Употреба (фотографии)

Со клуч одвртете ја навртката М8 (А) од рачката на стегалката. ВНИМАНИЕ додека одвртувате: Пружината е под компресија и може да отскокне.

Турнете ја рачката кон челуста и извлечете ја рачката на стегалката (В) од стегалката водилка, а потоа отстранете ја пружината (С).

Одвртете ги навртките М4 (D) од рачката и отстранете ја рачката на стегалката (Е) која нема да биде потребна за системот со навртка.

Наместете ја новата рачка на стегалката (пократката) (F) помеѓу металниот дел на рачката и прицврстете ја на рачката со две навртки М4 (G).

Навртете ја новата нитна за подесување М8 (Н) за околу половина од стегалката на рачката на стегалката.

Притиснете ја нитната за подесување М8 (I) рачката на водилецот и со клуч 13 прикачете нова шестоаголна М8. Во меѓувреме го задржувате клучот за нитната М8 (Ј) со друг 13 клуч. Навртете ја честоаголната нитна М8 така да постои мал отвор помеѓу неа и рачката на водилецот и да е можно да се наврти или одврти нитната.

  • Нова напредна технологија

    Употребата на новите технолошки методи и материјали со врвен квалитет резултираат со алатки со долг животен век, безбедносниот дизајн обезбедува вршење поправка на нештата без штета, прилагодени решенија, одлична ефикасност, современи материјали и ергономски дизајн со кој се обезбедува добар изглед.
  • Прилагодени решенија за одлични резултати

    Нашите решенија нудат адаптибилност на велосипедските делови на сите производители. Нашата традиција, нашиот сопствен дизајн, и постојан технолошки развој и модерната технологија не држи еден чекор понапред.
  • Одлична издржливост

    УНИОР рачните алатки ја завршуваат работа побрзо и овозможуваат полесна работа во тесни простори. Тие се адаптирани за работа на најновите модели на велосипеди.