1668/2

Атрибути на производот

 • материјал: специјален флекс плус јаглероден челик
 • завршна површина: хромирано според ЕN 12540
 • Димензијата на отворот на имбус клучот е SW10. Овозможува одвртување и затегање на нитните од оваа димензија, додека истовремено може да се користи и за закачување на клучот.

Како да се користи алатот?

 • Клучот се користи за одвртување и прицврстување на нитни на преден ланчаник. Затегнувањето почнува со поширокиот дел, и кога нитната е доволно затегната, завршува со понакосениот дел кој е свиен за да овозможи подобар пренос на сила.

Повеќе за производот

Профили

Доживотна гаранција

#title#
шифраДимензија на клучДимензија на клучДимензија на клучДимензија на клучДолжинаДебелинаДодатна должинатежина-- prazen stolpec -- 
61841514,810,23,612,5981,51118
* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови. Сите наведени димензии може да се разликуваат во ниво на толеранција

Употреба (фотографии)

Употреба (видео)

 • Нова напредна технологија

  Употребата на новите технолошки методи и материјали со врвен квалитет резултираат со алатки со долг животен век, безбедносниот дизајн обезбедува вршење поправка на нештата без штета, прилагодени решенија, одлична ефикасност, современи материјали и ергономски дизајн со кој се обезбедува добар изглед.
 • Прилагодени решенија за одлични резултати

  Нашите решенија нудат адаптибилност на велосипедските делови на сите производители. Нашата традиција, нашиот сопствен дизајн, и постојан технолошки развој и модерната технологија не држи еден чекор понапред.
 • Одлична издржливост

  УНИОР рачните алатки ја завршуваат работа побрзо и овозможуваат полесна работа во тесни простори. Тие се адаптирани за работа на најновите модели на велосипеди.