1664

Атрибути на производот

 • материјал: специјален флекс плус јаглероден челик

Како да се користи алатот?

 • Извлекувачот се користи за отстранување на нови XTR осовини. За употреба, отстранете го пластичниот прстен на надворешната страна од осовината со употреба на четири клина на левата страна на извлекувачот. Одвијте го штрафот на внатрешната страна на осовината со пластична спојка. Навлечете го извлекувачот со својата десна страна внатре во осовината и користете клуч инбус за да го одвиете штрафот кој ја прицврстува осовината. Сега повлечете го извлекувачот, прикачен со својата внатрешна страна кон штрафот на осовината, се додека тој не се ослободи од осовината. Производот овозможува оптимална ефикасност и е погоден и за професионалци и за домашна употреба.

Повеќе за производот

Профили

Доживотна гаранција

#title#
шифраДијаметарДијаметарДијаметарДијаметарДебелинаНавојДодатна должинатежина-- prazen stolpec -- 
619710374026,91,85,9M 30 x 1284
* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови

Резервни делови

 • Нова напредна технологија

  Употребата на новите технолошки методи и материјали со врвен квалитет резултираат со алатки со долг животен век, безбедносниот дизајн обезбедува вршење поправка на нештата без штета, прилагодени решенија, одлична ефикасност, современи материјали и ергономски дизајн со кој се обезбедува добар изглед.
 • Прилагодени решенија за одлични резултати

  Нашите решенија нудат адаптибилност на велосипедските делови на сите производители. Нашата традиција, нашиот сопствен дизајн, и постојан технолошки развој и модерната технологија не држи еден чекор понапред.
 • Одлична издржливост

  УНИОР рачните алатки ја завршуваат работа побрзо и овозможуваат полесна работа во тесни простори. Тие се адаптирани за работа на најновите модели на велосипеди.