1661/4

Атрибути на производот

 • материјал: специјален флекс плус јаглероден челик
 • кован, целосно појачан и кален
 • Завршна површина: појачана

Како да се користи алатот?

 • Алатот е дизајниран за отстранување на вијци и навртка од 14mm. Високо квалитетниот челик и малата големина овозможува работење во тешко достапни места. Наменет е и за домашни и за професионални корисници.

Повеќе за производот

Профили

Доживотна гаранција

#title#
шифраДимензија на клучДимензија на клучНавојДолжинаДијаметартежина-- prazen stolpec -- 
61552916,91422 x 174,513139
* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови

Употреба (фотографии)

Употреба (видео)

 • Нова напредна технологија

  Употребата на новите технолошки методи и материјали со врвен квалитет резултираат со алатки со долг животен век, безбедносниот дизајн обезбедува вршење поправка на нештата без штета, прилагодени решенија, одлична ефикасност, современи материјали и ергономски дизајн со кој се обезбедува добар изглед.
 • Прилагодени решенија за одлични резултати

  Нашите решенија нудат адаптибилност на велосипедските делови на сите производители. Нашата традиција, нашиот сопствен дизајн, и постојан технолошки развој и модерната технологија не држи еден чекор понапред.
 • Одлична издржливост

  УНИОР рачните алатки ја завршуваат работа побрзо и овозможуваат полесна работа во тесни простори. Тие се адаптирани за работа на најновите модели на велосипеди.