1626A

Атрибути на производот

  • Овој комплет вклучува алати за демонтажа и монтажа на котури и лежишта за системи Campagnolo® и Fulcrum® Ultra Torque комплети за котури како и за Campagnolo® Power Torque системот
#title#
шифратежина-- prazen stolpec -- 
623207820
* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови

Употреба (фотографии)

За да се отстрани Campagnolo® Ultra Torque алуминиумски гонилец, користиме тенок штитник (F) кој цврсто го вметнуваме помеѓу гонилецот и садчето за долното лежиште. Потоа го вметнуваме клинестиот продолжеток (Е) внатре во долното лежиште и со употреба на универзален извлекувач (В), го отстрануваме гонилецот со завртување на вретеното (G) во насока на стрелките на часовникот. Вретеното може да се заврти со употреба на клуч од 19 mm или со крцкалка.

За демонтажа на Campagnolo® Power Torque карбонски гонилки, се користи истата процедура како кај алуминиумскиот гонилец, со исклучок на тоа дека мора да употребиме подебел пластичен штитник (D).

За да се отстрани лежиштето од гонилецот, ние користиме универзален извлекувач (В) заедно со продолжетоко за отстранување на лежиште (А).

За монтажа на лежиште на гонилецот, го користиме алатот за монтажа (С) заедно со чекан.

Резервни делови

  • Нова напредна технологија

    Употребата на новите технолошки методи и материјали со врвен квалитет резултираат со алатки со долг животен век, безбедносниот дизајн обезбедува вршење поправка на нештата без штета, прилагодени решенија, одлична ефикасност, современи материјали и ергономски дизајн со кој се обезбедува добар изглед.
  • Прилагодени решенија за одлични резултати

    Нашите решенија нудат адаптибилност на велосипедските делови на сите производители. Нашата традиција, нашиот сопствен дизајн, и постојан технолошки развој и модерната технологија не држи еден чекор понапред.
  • Одлична издржливост

    УНИОР рачните алатки ја завршуваат работа побрзо и овозможуваат полесна работа во тесни простори. Тие се адаптирани за работа на најновите модели на велосипеди.