1610/2

Атрибути на производот

 • материјал: специјален хром ванадиум челик
 • завршна површина: хромиран според ЕN 12540
 • кован, целосно појачан и кален

Како да се користи алатот?

 • Клучот за педала е наменет за брзо, едноставно и ефективно монтирање и демонтажа на педалите. Екстремно долгото и тенко тело како и специјално дизајнираната челуст овозможува перфектна прилагодливост кон педалите. Повисоката брзина и безбедност со навртувањето и одвртувањето на педалите споредено со традиционалниот едностран клуч овозможува удобно работење без оштетување. Клучевите за педали се достапни во три димензии: 15 х 15 за педали, додека 15 х 17 и 15 х 9/16" за осовини.

Повеќе за производот

#title#
шифраWrench sizeLenghtThicknessтежина-- prazen stolpec -- 
61501115 x 153405,2269
61501215 x 173405,2261
61512715 x 9/163405,2269

* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови

Употреба (фотографии)

 • Нова напредна технологија

  Употребата на новите технолошки методи и материјали со врвен квалитет резултираат со алатки со долг животен век, безбедносниот дизајн обезбедува вршење поправка на нештата без штета, прилагодени решенија, одлична ефикасност, современи материјали и ергономски дизајн со кој се обезбедува добар изглед.
 • Прилагодени решенија за одлични резултати

  Нашите решенија нудат адаптибилност на велосипедските делови на сите производители. Нашата традиција, нашиот сопствен дизајн, и постојан технолошки развој и модерната технологија не држи еден чекор понапред.
 • Одлична издржливост

  УНИОР рачните алатки ја завршуваат работа побрзо и овозможуваат полесна работа во тесни простори. Тие се адаптирани за работа на најновите модели на велосипеди.