1376/6

Атрибути на производот

 • материјал на глава, тело и цевка за маст : челик
 • можност за директно полнење со маст или преку кантичка
 • капацитет за маст : 500cm3
 • капацитет за кантичка : 400см3
 • работен притисок :4000-4500psi (280-310 bars)
 • флексибилна цевка за маснотии под висок притисок, должина 290мм, надворешен навој R1/8", шестоаголен приклучок 13мм
 • фиксна цевка за маст. Должина 130мм, внатрешен навој за цевки R1/8", шестоаголен приклучок 13мм
 • глава за мазалица рачна тип Америкен, внатрешен навој за цевки R1/8"

Повеќе за производот

Профили

Инструкции за безбедна употребаДоживотна гаранција

#title#
шифраВолументежина-- prazen stolpec -- 
6199360.5 l1300
* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови. Сите наведени димензии може да се разликуваат во ниво на толеранција

Употреба (фотографии)

Резервни делови

 • Прирачни

  Широкиот ранг на алати се наменети за различни целни групи на корисници. Стегите обезбедуваат брзо и едноставно стегање.Тркалата за сечење и брусење се создадени за работа и со цврсти и со меки метали, пластики, итн.
 • Моќен фат

  Алатите на Униор за силен фат се разликуваат по тоа што обезбедуваат силен фат на предметите на кои се работи без повреда. Водилките во стегите овозможуваат прецизно движење на челустите со брзо - подвижната рачка. Монтажата на ротационите основи овозможуваат да се прилагоди на предметот на кој се работи.
 • Материјали со врвен квалитет

  Добро осмислениот дизајн и прецизното производство спречуваат оштетување на предметите на кои се работи дури и под големо оптеретување. Со вакви карактеристики, ефикасните Униор алати се вистинскиот избор за занаетчиите кои бараат квалитетни, трајни и издржливи алати.