1300/6

Атрибути на производот

 • материјал: тело од алуминиумска легура, рачка направена од појачан челик
 • рачка: ергономска форма
 • повратна пружина
 • комплетирано со 4 шпицести глави за поставување нитни до 4,8 mm или 3/16"
 • со клуч за промена на шпицести глави

Информативен лист

pdfПОП клешта за нитни - 1300/6

Повеќе за производот

Профили

Доживотна гаранција

#title#
шифраДолжинаДијаметарДијаметарДијаметарДијаметартежина-- prazen stolpec -- 
6154542702.4 (3/32")3.2 (1/8")4.0 (5/32")4.8 (3/16")567
* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови. Сите наведени димензии може да се разликуваат во ниво на толеранција

Употреба (фотографии)

Related products

 • Прирачни

  Широкиот ранг на алати се наменети за различни целни групи на корисници. Стегите обезбедуваат брзо и едноставно стегање.Тркалата за сечење и брусење се создадени за работа и со цврсти и со меки метали, пластики, итн.
 • Моќен фат

  Алатите на Униор за силен фат се разликуваат по тоа што обезбедуваат силен фат на предметите на кои се работи без повреда. Водилките во стегите овозможуваат прецизно движење на челустите со брзо - подвижната рачка. Монтажата на ротационите основи овозможуваат да се прилагоди на предметот на кој се работи.
 • Материјали со врвен квалитет

  Добро осмислениот дизајн и прецизното производство спречуваат оштетување на предметите на кои се работи дури и под големо оптеретување. Со вакви карактеристики, ефикасните Униор алати се вистинскиот избор за занаетчиите кои бараат квалитетни, трајни и издржливи алати.