1272

Атрибути на производот

 • материјал:специјален алуминиумски профил
 • со две рачки и две мерни влошки
 • се користи за рамнење на фасада, плочници, нерамнини, првенствено за полесна и прецизна работа во градежништво
#title#
шифраLenghtWidthThicknessтежина-- prazen stolpec -- 
610751100010018900
6107521500100181350
6107532000100181800
6107542500100182300
6107553000100182700
6107564000100183600

* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови
 • Прецизност во мерењето

  Мерните ленти, момент клучевите со заштита од преоптеретување, либели (и дигитални), мерила за ниво, правоаголни винкли, ѕидарски метра и мерни листови се одлични претставници на прецизни мерни инструменти, без кои успешно планирање и извршување на работата е едноставно невозможно да се замисли.
 • Употреба на тестер за безбедност

  Мерните алати се прецизни и во исто време и едноставни за употреба - како во универзални мерења со класични мерни ленти во разни варијанти така и во специфични ѕидарски и браварски работи, баждарења итн.
 • Повеќе верзии

  Униор прецизните алати се достапни во класични и верзии со уметнички дизајн - дигитални со тајмери и други карактеристики. Сите алати се дизајнирани и произведени според тековните интернационални стандарди.