1260/7

Атрибути на производот

 • материјал: конструкциски челик
 • мерните површини се фино брусени
 • прецизност: +/- 0,01425° = 0,25 mm/m

Информативен лист

pdfБраварска винкла - 1260/7

#title#
шифраLenghtLenghtThicknessтежина-- prazen stolpec -- 
610730125855140
6107311501005205
6107322001305385
6107332501655500
6107343002005575

* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови
 • Прецизност во мерењето

  Мерните ленти, момент клучевите со заштита од преоптеретување, либели (и дигитални), мерила за ниво, правоаголни винкли, ѕидарски метра и мерни листови се одлични претставници на прецизни мерни инструменти, без кои успешно планирање и извршување на работата е едноставно невозможно да се замисли.
 • Употреба на тестер за безбедност

  Мерните алати се прецизни и во исто време и едноставни за употреба - како во универзални мерења со класични мерни ленти во разни варијанти така и во специфични ѕидарски и браварски работи, баждарења итн.
 • Повеќе верзии

  Униор прецизните алати се достапни во класични и верзии со уметнички дизајн - дигитални со тајмери и други карактеристики. Сите алати се дизајнирани и произведени според тековните интернационални стандарди.