Tabaka për vegla me krahë palosësh për 990

h.F990UN I RI

More About Product

Profilet

3D Configurator

Product features

  • Foldable tool tray mounts to the Unior work bench support and provides optimal placement of tool tray. Tray will be right where you need it, providing perfect placement for the tools and small parts, thus increasing work productivity. Tool tray can rotate for 90 degrees left or right. Foldable arm is 500 mm long and allows to pull the tool tray closer to you or move it out of work area when not in use. Tool tray is made of thin metal plate and SOS foam tray, with room to hang different tools and open compartments for storage.
#title#
kodLenghtWidthWidthHeightMinimum lenghtmax Lpeshë
62595732521523465360.56224300
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.

Përdorim (pictures)

  • Çeliku fletë Cilësisë

    Qerre mjet, zemrat, kabinete dhe kuti të ndryshme për ruajtjen mjet, si dhe grupe pune, qëndron, grepa dhe pajisje të tjera janë bërë të gjitha prej çeliku me cilësi fletë. Llak veshura për të rezistuar korrozioni dhe gërvishtjet, pajisje është praktikisht i pathyeshëm
  • Formë inovative

    Një njohuri të plotë të gjitha kërkesat e punës së profesionistëve lokale ka rezultuar në edicionet e pajisjeve të seminarit të aftë për të ofruar qasje të madhe, magazinimit të qartë mjet dhe përmirësimin e shikimit në çdo moment.
  • Qartë magazinimit mjet

    Me ruajtjen e saj të qartë mjet dhe qasje të lehtë, pajisje UNIOR seminar ju ndihmon të mbani seminarit tuaj në mënyrë dhe në këtë mënyrë rrit produktivitetin tuaj.