Mbajtëse tabletash me krah të palosshëm për 990

Product features

  • Mbajtësja e tabletës me varëse (të palosshme) vendoset lehtësisht në shtyllën e stendës elektrike dhe për përdorim optimal të vetë tabletit, i cili është kështu në dorë gjatë punës dhe nuk ka nevojë të përdoret në një pjesë tjetër të punishtes. Është i përshtatshëm për tableta me madhësi 210-340 mm. Ai vendoset në një kënd prej 67° dhe mund të rrotullohet 90° majtas dhe djathtas. Në sipërfaqen e mbajtëses ka gomë që parandalon gërvishtjen e tabletit. Krahu i palosshëm është 500 mm i gjatë dhe ju lejon të tërhiqni tabletin mbi biçikletë ose ta vendosni atë jashtë shikimit kur nuk keni nevojë për të.
#title#
kodLenghtLenghtMinimum lenghtmax LWidthRadiusPeshë
625956360.52002103402135204400
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.

Përdorim (pictures)

  • Çeliku fletë Cilësisë

    Qerre mjet, zemrat, kabinete dhe kuti të ndryshme për ruajtjen mjet, si dhe grupe pune, qëndron, grepa dhe pajisje të tjera janë bërë të gjitha prej çeliku me cilësi fletë. Llak veshura për të rezistuar korrozioni dhe gërvishtjet, pajisje është praktikisht i pathyeshëm
  • Formë inovative

    Një njohuri të plotë të gjitha kërkesat e punës së profesionistëve lokale ka rezultuar në edicionet e pajisjeve të seminarit të aftë për të ofruar qasje të madhe, magazinimit të qartë mjet dhe përmirësimin e shikimit në çdo moment.
  • Qartë magazinimit mjet

    Me ruajtjen e saj të qartë mjet dhe qasje të lehtë, pajisje UNIOR seminar ju ndihmon të mbani seminarit tuaj në mënyrë dhe në këtë mënyrë rrit produktivitetin tuaj.