Mbajtëse laptopi me krah të palosshëm për 990

Product features

  • Nyja e bartesit te laptopit vendoset lehtësisht në shtyllën e stendës elektrike, dhe për përdorim optimal të vetë laptopit, i cili është kështu në dorë gjatë punës dhe nuk ka nevojë të përdoret në një pjesë tjetër të punishtes. Është i përshtatshëm për laptopë me përmasa deri në 15" dhe mund të rrotullohet 90° majtas dhe djathtas. Krahu i palosshëm është 500 mm i gjatë dhe ju lejon të tërhiqni laptopin mbi biçikletë ose jashtë pamjes kur nuk keni nevojë për të.
#title#
kodLenghtLenghtWidthRadiusPeshë
625955360.54002705205800
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.

Përdorim (pictures)

  • Çeliku fletë Cilësisë

    Qerre mjet, zemrat, kabinete dhe kuti të ndryshme për ruajtjen mjet, si dhe grupe pune, qëndron, grepa dhe pajisje të tjera janë bërë të gjitha prej çeliku me cilësi fletë. Llak veshura për të rezistuar korrozioni dhe gërvishtjet, pajisje është praktikisht i pathyeshëm
  • Formë inovative

    Një njohuri të plotë të gjitha kërkesat e punës së profesionistëve lokale ka rezultuar në edicionet e pajisjeve të seminarit të aftë për të ofruar qasje të madhe, magazinimit të qartë mjet dhe përmirësimin e shikimit në çdo moment.
  • Qartë magazinimit mjet

    Me ruajtjen e saj të qartë mjet dhe qasje të lehtë, pajisje UNIOR seminar ju ndihmon të mbani seminarit tuaj në mënyrë dhe në këtë mënyrë rrit produktivitetin tuaj.