h.990.TAB

More About Product

Profilet

Lifetime warranty3D Configurator

Product features

 • material: premium sheet metal 2mm
 • assembly on the perforated Unior wall at an angle of 67°
 • assembly with four screws M6x10mm
 • adjustable width from min. 210mm to max. 340mm with use of the side sliders
 • rubber screws on the bottom surface of the holder prevent damages to the tablet
#title#
kodMinimum lenghtmax LWidthHeightpeshë-- prazen stolpec --
627073210340852131090
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.

Përdorim (pictures)

 • Çeliku fletë Cilësisë

  Qerre mjet, zemrat, kabinete dhe kuti të ndryshme për ruajtjen mjet, si dhe grupe pune, qëndron, grepa dhe pajisje të tjera janë bërë të gjitha prej çeliku me cilësi fletë. Llak veshura për të rezistuar korrozioni dhe gërvishtjet, pajisje është praktikisht i pathyeshëm
 • Formë inovative

  Një njohuri të plotë të gjitha kërkesat e punës së profesionistëve lokale ka rezultuar në edicionet e pajisjeve të seminarit të aftë për të ofruar qasje të madhe, magazinimit të qartë mjet dhe përmirësimin e shikimit në çdo moment.
 • Qartë magazinimit mjet

  Me ruajtjen e saj të qartë mjet dhe qasje të lehtë, pajisje UNIOR seminar ju ndihmon të mbani seminarit tuaj në mënyrë dhe në këtë mënyrë rrit produktivitetin tuaj.