Product features

  • Set contains general tools like T-Handle hex wrenches, selection of screwdrivers, hammers and other small specific tools.
#title#
Emri i produktit SKU Article Dimenzionet Quantity Peshë
Set of tools in tray 1 for 2600D-US 628662 SET1-2600D-US 22 2271
Pincetë e rrafshët 1344 140 1
T-handle hex wrench 193HX-US 2, 2,5, 3, 4, 4,5, 5, 6, 8 8
TX profile screwdriver with T-handle 193TX-US TX 10, TX 25 2
Celes imbus gjashtëkëndesh 220/3 1.5, 1/16", 3/64" 3
celes fiksohem me gjilpërë 253/2DP-US 2,3x2,8 1
Kaçavidë e rrafshët me izolim VDETBI 603VDETBI 0.8 x 4.0x100, 1.0 x 5.5x125 2
Kaçavidë kryq (PH) e izoluar VDETBI 613VDETBI PH1x80, PH2x100 2
Kaçavidë me grep të lakuar dy herë 639C 165 1
Çekan pune 812 150 1
Çekan me shtojca plastike 820A 27 1
Empty tray for SET1-2600D vl1-2600D 562x570x40 1
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.
  • Teknologjia e re të përparuar

    Përdorimi i metodave të reja teknologjike dhe materiale të kualitetit të lartë të rezultojë në mjetet me një hapësirë ​​të gjatë jetës, harton sigurisë të siguruar vende pune riparim pa dëme, zgjidhjeve, efektivitetin shkëlqyer, materiale moderne dhe dizajn ergonomik sigurojë duket e mirë dhe përdorimin e sigurt.
  • Zgjidhje mbledhur krejtësisht për rezultate të shkëlqyera

    Zgjidhjet tona ofrojnë përshtatshmëri të pjesëve të biçikletave të gjithë prodhuesit. Tradita jonë, dizajn tona, dhe zhvillim të vazhdueshëm teknik dhe teknologjia moderne na mbajtur një hap përpara.
  • Qëndrueshmëri të shkëlqyer

    UNIOR mjete dore të përfundojë shumë punë më të shpejtë dhe të punojnë në zonat e ngushta më të lehtë. Ata janë përshtatur të punojnë në modelet e fundit të biçikletave.