Product features

 • Unior's Handbook from the Canadian author and expert mechanic Denise Belzil, is a detailed book showing how-to instructions with pictures and additional tips for both professional and home bicycle mechanics.
 • Denise has been working in bicycle mechanics for almost 30 years, becoming one of its pillars in North America. She established Montreal’s first bicycle mechanics school, Techno Cycle, during the 1990s, where she has taught countless mechanics during her career.
 • Volume I cover hubs, bottom brackets and headsets and comes on 274 pages. Volume II covers gear and brake systems on 318 pages.
 • The book is printed on a high-quality laminated paper with a spiral binding, so it's very handy to use during any bicycle service operation.
 • The book is available in English and French version.
#title#
kodi zbehtëpeshë-- prazen stolpec --
627722EN900
627723FR894
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.

Përdorim (pictures)

Accessories

 • Teknologjia e re të përparuar

  Përdorimi i metodave të reja teknologjike dhe materiale të kualitetit të lartë të rezultojë në mjetet me një hapësirë ​​të gjatë jetës, harton sigurisë të siguruar vende pune riparim pa dëme, zgjidhjeve, efektivitetin shkëlqyer, materiale moderne dhe dizajn ergonomik sigurojë duket e mirë dhe përdorimin e sigurt.
 • Zgjidhje mbledhur krejtësisht për rezultate të shkëlqyera

  Zgjidhjet tona ofrojnë përshtatshmëri të pjesëve të biçikletave të gjithë prodhuesit. Tradita jonë, dizajn tona, dhe zhvillim të vazhdueshëm teknik dhe teknologjia moderne na mbajtur një hap përpara.
 • Qëndrueshmëri të shkëlqyer

  UNIOR mjete dore të përfundojë shumë punë më të shpejtë dhe të punojnë në zonat e ngushta më të lehtë. Ata janë përshtatur të punojnë në modelet e fundit të biçikletave.