Product features

  • për bordet e ekranit, panelin e ekranit dhe kabinete mjet
  • është e mundur për të rregulluar varëse rrobash në një pozitë të kërkuar
  • krom kromuar
#title#
kodLenghtLenghtDiameterPeshë
61708515025051004
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.
  • To provide our customers accurate planning of the retail outlets, a special program has been developed for UNIOR - the XPace program.
  • It is a program that is designed for virtual distribution of the products on the merchandisers.
  • It enables us to estimate the necessary space on the merchandiser when displaying a selected assortment of products.