Product features

 • Materiali: çeliku të veçantë mjet

Features:

 • Height Elevation: Raises workbench height by 60mm (total base height 78mm) for improved ergonomics.
 • Efficient Storage: Allows for easy storage of tool carriages beneath your workbench.
 • Durable Construction: High-quality steel build ensures long-lasting durability.
Upgrade your workshop with the Unior 990WDU Underbase.
#title#
kodi zbehtëLenghtWidthHeightPeshë
62705230630640487200
62564160630640788200
625742906306401089200
62564212063064013810000
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.
 • Çeliku fletë Cilësisë

  Qerre mjet, zemrat, kabinete dhe kuti të ndryshme për ruajtjen mjet, si dhe grupe pune, qëndron, grepa dhe pajisje të tjera janë bërë të gjitha prej çeliku me cilësi fletë. Llak veshura për të rezistuar korrozioni dhe gërvishtjet, pajisje është praktikisht i pathyeshëm
 • Formë inovative

  Një njohuri të plotë të gjitha kërkesat e punës së profesionistëve lokale ka rezultuar në edicionet e pajisjeve të seminarit të aftë për të ofruar qasje të madhe, magazinimit të qartë mjet dhe përmirësimin e shikimit në çdo moment.
 • Qartë magazinimit mjet

  Me ruajtjen e saj të qartë mjet dhe qasje të lehtë, pajisje UNIOR seminar ju ndihmon të mbani seminarit tuaj në mënyrë dhe në këtë mënyrë rrit produktivitetin tuaj.