Elementi i furnizimit me energji elektrike për tavolinën modulare të punës

990PNE-BLACK

Product features

 • Materiali: fletë metalike
 • Power support for modular work bench includes 2 reels (electric and hose) with spring return.
 • Electric cable reel includes 13m cable 3x1,5mm2 for 220V.
 • Hose reel includes hose in length of 15m, inner diameter 8mm, outer diameter 12mm, 1/4" connector. Max. working pressure 12 bars.
 • The bottom part with doors and a shelf in the interior.
 • The reels are available also as a individual article; the hose reel under the code 627388 and the electric cable reel under code 627387. Reels can be assembled on the support leg of the modular work bench with help of the pneumatic holder, code 627372.
 • lock with key included also foam keyring
#title#
kodLenghtWidthHeightpeshë
62880947565087033000
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.

Accessories

 • Çeliku fletë Cilësisë

  Qerre mjet, zemrat, kabinete dhe kuti të ndryshme për ruajtjen mjet, si dhe grupe pune, qëndron, grepa dhe pajisje të tjera janë bërë të gjitha prej çeliku me cilësi fletë. Llak veshura për të rezistuar korrozioni dhe gërvishtjet, pajisje është praktikisht i pathyeshëm
 • Formë inovative

  Një njohuri të plotë të gjitha kërkesat e punës së profesionistëve lokale ka rezultuar në edicionet e pajisjeve të seminarit të aftë për të ofruar qasje të madhe, magazinimit të qartë mjet dhe përmirësimin e shikimit në çdo moment.
 • Qartë magazinimit mjet

  Me ruajtjen e saj të qartë mjet dhe qasje të lehtë, pajisje UNIOR seminar ju ndihmon të mbani seminarit tuaj në mënyrë dhe në këtë mënyrë rrit produktivitetin tuaj.