Product features

  • dimensionet bazë të shpinës së shpuar: 1500x1155 mm
#title#
Emri i produktit SKU Article Dimenzionet Quantity Peshë
Paneli i veglave me vrima - moduli C 625759 990MC9 1,5 m 13 61577
Mbajtës i majtë 990SL 32x45x1155 1
Mbajtës i djathtë 990SR 32x45x1155 1
Rafte me vrima per vegla- set 2 copë 990B 1436x1018 1
Raft me varëse 990SHELF 1500 1
Mbajtës me kanal 990HPC 1467x53x131 1
Kuti mbajtëse plastike 990HPB 1500 1
Kuti plastike, set 3 copë PB.990HPB 235x155x125 (3x) 3
Mbajtës për dritë 990HL 1499 1
Llampë 990LIGHT 1200 1
Varëse, set prej 10 copave 997.1 50 (2x) 2
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.
  • Çeliku fletë Cilësisë

    Qerre mjet, zemrat, kabinete dhe kuti të ndryshme për ruajtjen mjet, si dhe grupe pune, qëndron, grepa dhe pajisje të tjera janë bërë të gjitha prej çeliku me cilësi fletë. Llak veshura për të rezistuar korrozioni dhe gërvishtjet, pajisje është praktikisht i pathyeshëm
  • Formë inovative

    Një njohuri të plotë të gjitha kërkesat e punës së profesionistëve lokale ka rezultuar në edicionet e pajisjeve të seminarit të aftë për të ofruar qasje të madhe, magazinimit të qartë mjet dhe përmirësimin e shikimit në çdo moment.
  • Qartë magazinimit mjet

    Me ruajtjen e saj të qartë mjet dhe qasje të lehtë, pajisje UNIOR seminar ju ndihmon të mbani seminarit tuaj në mënyrë dhe në këtë mënyrë rrit produktivitetin tuaj.