990BIN-BLACK

Product features

 • Materiali: fletë metalike
 • With 2 pull out drawers.
 • In the upper drawer can be placed a paper roll of max. dia. 270mm and max. length 380mm. There is also a a place on the back side of the drawer for the spare paper roll.
 • The lowest drawer has 2 divided containers for waste, total volume 50 litres; the first container has possibility to put the waste through the flap door on the front side of the drawer.
 • veshura me llak e mjedisit me kadmium dhe të çojë ngjyra falas
#title#
kodLenghtWidthHeightpeshë
62881047565087041200
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.
 • Çeliku fletë Cilësisë

  Qerre mjet, zemrat, kabinete dhe kuti të ndryshme për ruajtjen mjet, si dhe grupe pune, qëndron, grepa dhe pajisje të tjera janë bërë të gjitha prej çeliku me cilësi fletë. Llak veshura për të rezistuar korrozioni dhe gërvishtjet, pajisje është praktikisht i pathyeshëm
 • Formë inovative

  Një njohuri të plotë të gjitha kërkesat e punës së profesionistëve lokale ka rezultuar në edicionet e pajisjeve të seminarit të aftë për të ofruar qasje të madhe, magazinimit të qartë mjet dhe përmirësimin e shikimit në çdo moment.
 • Qartë magazinimit mjet

  Me ruajtjen e saj të qartë mjet dhe qasje të lehtë, pajisje UNIOR seminar ju ndihmon të mbani seminarit tuaj në mënyrë dhe në këtë mënyrë rrit produktivitetin tuaj.