Set i kaçavidave të rrafshëta të izoluara VDETBI në SOS sirtar

Product features

 • Dimensionet e futjes: 374 x 364 x 30 mm
 • Për sirtarët e karrocave Eurostyle, Eurovision, Europlus dhe Hercules (mbajtëse përpara)

Seti përfshin:

 • 9x Kaçavidë e sheshtë me izolim VDETBI (artikull 603VDETBI) nr. 0,4x2,5x75, 0,5x3,0x100, 0,6x3,5x100, 0,8x4,0x100, 1,0x4,5x125, 1,0x5,5x125, 1,2x6,5x150, 1,2x3,5x150, 1,2x10, 1,2x1, 1,2x1, 1,2x1, 1,2x1, 1,2x1, 1,2 x 1,5 x 8.
 • 2x testues tensioni 220 - 250 V (artikull 630VDE) nr. 0,5x3,0x140, 0,6x3,5x180
#title#
Emri i produktit SKU Article Dimenzionet Quantity Peshë
Set i kaçavidave të rrafshëta të izoluara VDETBI në SOS sirtar 621800 964VDE8A - 11 1300
Kaçavidë e rrafshët me izolim VDETBI 603VDETBI 0.4 x 2.5x75, 0.5 x 3.0x100, 0.6 x 3.5x100, 0.8 x 4.0x100, 1.0 x 4.5x125, 1.0 x 5.5x125, 1.2 x 6.5x150, 1.2 x 8.0x175, 1.6 x 10.0x200 9
Testues i tensionit 220-250 V 630VDE 0.5 x 3.0x140, 0.6 x 3.5x180 2
SOS mjet tabaka për 964VDE8A VL964VDE8A 374x364x30 1
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.

Përdorim (pictures)

Ergonomik trajtuar dizajn = mbrojtur dorën tuaj

Dora e madhe zona e kontaktit = më shumë pushtet çift rrotullues

Safety tips

check-mark-yes.png
 • VDE tools that have several parts, have to be assembled correctly before use.
 • When working with VDE tools avoid contact with water.
check-marks-no.png
 • Don't use tools that shows sign of wear and have the second layer of plastic visible.
 • Mbrojtja Ultimate

  UNIOR izoluar mjetet VDE siguruar mbrojtje fundit edhe kur përdoret e gjithë qarqeve të gjalla me deri në një potencial të 1000-volt.Shërbimeve e të gjitha mjeteve të vërtetohet tërësisht me anë të forcës ndikim, elektrike, flaka-retardancy, aderimin izolimin dhe teste të pullave, me çdo mjet duke u testuar individualisht.
 • Çeliku me cilësi të lartë

  çelësat e izoluara, Dana, gërshërë të mëdha, kacavida dhe mjete të tjera për të punuar me instalimet elektrike dhe të tjera të energjisë janë bërë të cilësisë së lartë mjet çeliku me mbrojtjen e shtuar, dhe të dizajnuara për përdorim të thjeshtë dhe të sigurt.
 • Rregulloret VDE

  VDE izoluar dhe testuar sipas rregullave VDE, mjetet UNIOR për punë në mjedise elektrikisht të gjalla të përmbushur kërkesat e pranuar ndërkombëtarisht standardin EN Evropian 60900.