Set i çelsave të mbyllur të izoluar në SOS sirtar

Product features

 • Dimensionet e futjes: 374 x 364 x 30 mm
 • Për sirtarët e karrocave Eurostyle, Eurovision, Europlus dhe Hercules (mbajtëse përpara)

Seti përfshin:

 • 11x Celes unazë njëanësh, i izoluar (artikulli 180/2VDEDP) nr. 10, 11, 12, 13, 14, 15, 17, 19, 21, 22, 24
#title#
Emri i produktit SKU Article Dimenzionet Quantity Peshë
Set i çelsave të mbyllur të izoluar në SOS sirtar 621784 964VDE2 10 - 24 11 2600
Çelës i mbyllur, i izoluar 180/2VDEDP 10, 11, 12, 13, 14, 15, 17, 19, 21, 22, 24 11
SOS mjet tabaka për 964VDE2 VL964VDE2 374x364x30 1
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.
 • Mbrojtja Ultimate

  UNIOR izoluar mjetet VDE siguruar mbrojtje fundit edhe kur përdoret e gjithë qarqeve të gjalla me deri në një potencial të 1000-volt.Shërbimeve e të gjitha mjeteve të vërtetohet tërësisht me anë të forcës ndikim, elektrike, flaka-retardancy, aderimin izolimin dhe teste të pullave, me çdo mjet duke u testuar individualisht.
 • Çeliku me cilësi të lartë

  çelësat e izoluara, Dana, gërshërë të mëdha, kacavida dhe mjete të tjera për të punuar me instalimet elektrike dhe të tjera të energjisë janë bërë të cilësisë së lartë mjet çeliku me mbrojtjen e shtuar, dhe të dizajnuara për përdorim të thjeshtë dhe të sigurt.
 • Rregulloret VDE

  VDE izoluar dhe testuar sipas rregullave VDE, mjetet UNIOR për punë në mjedise elektrikisht të gjalla të përmbushur kërkesat e pranuar ndërkombëtarisht standardin EN Evropian 60900.