Product features

 • Dimensionet e futjes: 188 x 364 x 30 mm
 • Për sirtarët e karrocave Eurostyle, Eurovision, Europlus dhe Hercules (mbajtëse përpara)

Seti përfshin:

 • 2 x pincë seger e jashtme e drejtë dhe e përkulur, dim. 180 mm
 • 2 x Pincë të brendshme e drejtë dhe e përkulur seger, dim. 180 mm
#title#
Emri i produktit SKU Article Dimenzionet Quantity Peshë
Set i danave të siguresave në SOS sirtar 621061 964/8ASOS 19 - 60 - 180 4 985
Dana të siguresave "PLUS" të jashtme,të drejta 532/1P 180x19 - 60 1
Dana të siguresave "PLUS" të jashtme,të lakuara 534/1P 180x19 - 60 1
Dana të siguresave "PLUS" të brendëshme,të drejta 536/1P 180x19 - 60 1
Dana të siguresave "PLUS" të brendëshme,të lakuara 538/1P 180x19 - 60 1
SOS mjet tabaka për 964/8ASOS vl964/8ASOS 188x364x30 1
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.
 • Për Fillestar dhe profesionistët

  Përcakton përmbajnë lloje të ndryshme të Kyç , Dana, kacavida, fotografi, çekiç, grushta, Daltë dhe mjete të tjera të bëjë për një të vini të shkëlqyer për miri, mjeshtrit të ekspertëve dhe zgjedhjen e duhur për fillestar.
 • Përbërja zgjuar

  Përbërja e grupe të ndryshme është i bazuar në një bashkëpunim të vazhdueshëm me përdoruesit e lokale profesionale të mjeteve UNIOR. Përcakton gati të marrë parasysh kërkesat e fushave të veçanta të veprimtarisë dhe të përfaqësojnë të cilësisë, të ndjeshme dhe me kosto atraktive përzgjedhje mjet.
 • Zgjedhja e thjeshtë

  Grupe të mjeteve tipike në terren të lidhura lehtësuar përzgjedhjen dhe blerjen e instrumenteve të veçanta që ju duhet dhe të përdorni në punën tuaj. Inxhinier elektrik , mekanikë auto, piktorë e automjeteve, teknikë kompjuterike dhe shumë profesionistë