Product features

 • Dimensionet e futjes: 564 x 364 x 30 mm
 • Për sirtarët e karrocave Eurostyle, Eurovision, Europlus dhe Hercules (mbajtëse përpara)

Seti përfshin:

 • 10 x çelësa gidore gjashtëkëndëshe 3/4" (art. 197/1 6p), dim. 22, 24, 27, 30, 32, 36, 38, 41, 46, 50 mm
 • 4 x çelësa gidore 3/4" (art. 197/2AHX), dim. 14, 17, 19, 22
 • 1 x Dorezë e gidores dydrejtimëshme 3/4".
 • aksesorë 1/4": dorezë rrëshqitëse T,2x vazhduese (200 dhe 400 mm), 2x adapter(ë 3/4-1/2" dhe 1/2-3/4")
 • 1 x furça çeliku (art. 2035)
 • 1 x kapje magnetike (art. 2087)
#title#
Emri i produktit SKU Article Dimenzionet Quantity Peshë
Set i çelsave vazhdues në SOS sirtar 623995 964/53SOS - 22 12000
Shtrënguese dy drejtimshe 3/4" 197.1/1 3/4"x500 1
Dorezë "T" 3/4" 197.3/1 3/4" 1
Vazhduese 3/4" 197.4/1 3/4"x200, 3/4"x400 2
Çelës 3/4", 6 këndësh 197/1 6p 22, 24, 27, 30, 32, 36, 38, 41, 46, 50 10
Çeles imbus vazhdues 3/4" 197/2AHX 14, 17, 19, 22 4
Reduktues 3/4" 197.7/1 3/4" - 1/2" 1
Reduktor 1/2" 190.7/2 1/2"x3/4" 1
Brushë telore për pastrimin e diskave të frenave 2035 1
Pajisje fleksibël për kapje me magnet 2087 1 1
SOS mjet tabaka për 964/53SOS VL964/53SOS 564x364x30 1
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.
 • Për Fillestar dhe profesionistët

  Përcakton përmbajnë lloje të ndryshme të Kyç , Dana, kacavida, fotografi, çekiç, grushta, Daltë dhe mjete të tjera të bëjë për një të vini të shkëlqyer për miri, mjeshtrit të ekspertëve dhe zgjedhjen e duhur për fillestar.
 • Përbërja zgjuar

  Përbërja e grupe të ndryshme është i bazuar në një bashkëpunim të vazhdueshëm me përdoruesit e lokale profesionale të mjeteve UNIOR. Përcakton gati të marrë parasysh kërkesat e fushave të veçanta të veprimtarisë dhe të përfaqësojnë të cilësisë, të ndjeshme dhe me kosto atraktive përzgjedhje mjet.
 • Zgjedhja e thjeshtë

  Grupe të mjeteve tipike në terren të lidhura lehtësuar përzgjedhjen dhe blerjen e instrumenteve të veçanta që ju duhet dhe të përdorni në punën tuaj. Inxhinier elektrik , mekanikë auto, piktorë e automjeteve, teknikë kompjuterike dhe shumë profesionistë