Product features

 • Dimensionet e futjes: 564 x 364 x 30 mm
 • Për sirtarët e karrocave Eurostyle, Eurovision, Europlus dhe Hercules (mbajtëse përpara)

Seti përfshin:

 • 2 x çekana për bravandreqës (art. 812), pesha 800 dhe 1000 gr
 • 2 x levë për goma të veturës (art. 300/2), l-400 dhe 500 mm
 • 1 x kornizë e sharrës (art. 750)
 • skedarë gjysmë të imët, l-200 mm: të sheshta dhe të rrumbullakëta
 • 1 x Thikë (skallper) (art. 556A)
#title#
Emri i produktit SKU Article Dimenzionet Quantity Peshë
Set i veglave në SOS sirtar 623993 964/52SOS - 8 4490
Çekan pune 812 800, 1000 2
Levë për montimin e gomave 300/2 400, 500 2
Sharrë hekuri 750B 400 1
Limë e rrafshët me dorezë gjysmë e imët 760H1/2S 200 1
Limë e rrumbullakët me dorezë gjysmë e imët 763H1/2S 200 1
Thikë univerzale (Skallper) 556A 160x18 1
SOS mjet tabaka për 964/52SOS VL964/52SOS 564x364x30 1
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.
 • Për Fillestar dhe profesionistët

  Përcakton përmbajnë lloje të ndryshme të Kyç , Dana, kacavida, fotografi, çekiç, grushta, Daltë dhe mjete të tjera të bëjë për një të vini të shkëlqyer për miri, mjeshtrit të ekspertëve dhe zgjedhjen e duhur për fillestar.
 • Përbërja zgjuar

  Përbërja e grupe të ndryshme është i bazuar në një bashkëpunim të vazhdueshëm me përdoruesit e lokale profesionale të mjeteve UNIOR. Përcakton gati të marrë parasysh kërkesat e fushave të veçanta të veprimtarisë dhe të përfaqësojnë të cilësisë, të ndjeshme dhe me kosto atraktive përzgjedhje mjet.
 • Zgjedhja e thjeshtë

  Grupe të mjeteve tipike në terren të lidhura lehtësuar përzgjedhjen dhe blerjen e instrumenteve të veçanta që ju duhet dhe të përdorni në punën tuaj. Inxhinier elektrik , mekanikë auto, piktorë e automjeteve, teknikë kompjuterike dhe shumë profesionistë