Product features

 • Dimensionet e futjes: 564 x 364 x 30 mm
 • Për sirtarët e karrocave Eurostyle, Eurovision, Europlus dhe Hercules (mbajtëse përpara)

Seti përfshin:

 • 1 x pinca të kombinuara (art. 406/1BI), dim. 180 mm
 • 1 x pincë dorezë (art. 430/3), dim. 250 mm
 • 1 x pincë papagalli (art. 445/1BI), dim. 240 mm
 • 1 x prerje të pjerrëta (art. 466/1BI), dim. 180 mm
 • 1 x pincë me majë të drejtë (art. 508/1BI), dim. 200 mm
 • 1 x pincë me majë të përkulur (art. 512/1BI) dim. 200 mm
 • 2 x pincë seger e jashtme e drejtë dhe e përkulur, dim. 180 mm
 • 2 x Pincë të brendshme e drejtë dhe e përkulur seger, dim. 180 mm
 • 1 x qendërgoditës (art. 642/6), dim. 5 mm
 • 1 x Daltë e rrafshët (art. 660/6), dim. 200 mm
 • 1 x Çekan për bravandreqës (art. 812), pesha 400 gr
 • 1 x çekan plastik (art. 820), fi 40 mm
#title#
Emri i produktit SKU Article Dimenzionet Quantity Peshë
Set i danave BI dhe çekanit ne SOS sirtar 623992 964/51SOS - 14 4900
Dana të kombinuara 406/1BI 180 1
Dana grip 430/3 250 1
Dana papagajka 445/1BI 240 1
Dana anësore të forta për prerje 466/1BI 180 1
Dana tekefonike të rrafshta 508/1BI 200 1
Dana tekefonike të lakuara 512/1BI 200 1
Dana të siguresave "PLUS" të jashtme,të drejta 532/1P 180x19 - 60 1
Dana të siguresave "PLUS" të jashtme,të lakuara 534/1P 180x19 - 60 1
Dana të siguresave "PLUS" të brendëshme,të drejta 536/1P 180x19 - 60 1
Dana të siguresave "PLUS" të brendëshme,të lakuara 538/1P 180x19 - 60 1
Çekan pune 812 400 1
Pikë shënjues 642/6 5 1
Daltë e rrafshtë 660/6 200 1
Çekan me shtojca plastike 820 40 1
SOS mjet tabaka për 964/51SOS VL964/51SOS 564x364x30 1
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.
 • Për Fillestar dhe profesionistët

  Përcakton përmbajnë lloje të ndryshme të Kyç , Dana, kacavida, fotografi, çekiç, grushta, Daltë dhe mjete të tjera të bëjë për një të vini të shkëlqyer për miri, mjeshtrit të ekspertëve dhe zgjedhjen e duhur për fillestar.
 • Përbërja zgjuar

  Përbërja e grupe të ndryshme është i bazuar në një bashkëpunim të vazhdueshëm me përdoruesit e lokale profesionale të mjeteve UNIOR. Përcakton gati të marrë parasysh kërkesat e fushave të veçanta të veprimtarisë dhe të përfaqësojnë të cilësisë, të ndjeshme dhe me kosto atraktive përzgjedhje mjet.
 • Zgjedhja e thjeshtë

  Grupe të mjeteve tipike në terren të lidhura lehtësuar përzgjedhjen dhe blerjen e instrumenteve të veçanta që ju duhet dhe të përdorni në punën tuaj. Inxhinier elektrik , mekanikë auto, piktorë e automjeteve, teknikë kompjuterike dhe shumë profesionistë