Product features

 • Dimensionet e futjes: 564 x 364 x 30 mm
 • Për sirtarët e karrocave Eurostyle, Eurovision, Europlus dhe Hercules (mbajtëse përpara)

Seti përfshin:

 • 17 copë. çelësa të gjatë në formë piruni (art. 120/1), dim. 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 21, 22, 24
 • 9 x Çelësa heksagonal në mbajtëse plastike (art. 220/3), dim. 1,5, 2, 2,5, 3, 4, 5, 6, 8, 10 mm
 • 6 copë. i kaçavidave të sheshta me dorezë TBI (art. 605TBI), dim. 0,4x2,5x75, 0,5x3,0x80, 0,6x3,5x100, 0,8x4,0x100, 1,2x6,5x150, 1,2x8,0x175
 • 2 copë. Kaçavida Phillips me dorezë TBI (art. 615TBI), dim. PH 1x80, PH 2x100
 • 1 pc. kaçavidë e shkurtër e sheshtë (art. 627TBI), dim. 1.0x5.5x25
 • 1 pc. kaçavidë e shkurtër Phillips (art. 626 TB
#title#
Emri i produktit SKU Article Dimenzionet Quantity Peshë
Set i çelsave dhe kaçavidave ne SOS sirtar 623987 964/46SOS - 36 3500
Çelës I kombinuar,I hapur dhe I mbyllur I gjatë 120/1 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 21, 22, 24 17
Set imbus , në kuti plastike 220/3PH 1
Kaçavidë e rrafshtë TBI 605TBI 0.4 x 2.5x75, 0.5 x 3.0x80, 0.6 x 3.5x100, 0.8 x 4.0x100, 1.2 x 6.5x150, 1.2 x 8.0x175 6
Kaçavidë kryq (PH) TBI 615TBI PH 1x80, PH 2x100 2
Kaçavidë i rrafshët TBI,i shkurtë 627TBI 1.0 x 5.5x25 1
Kaçavidë plus (PH) TBI i shkurtë 626TBI PH 2x25 1
SOS mjet tabaka për 964/46SOS VL964/46SOS 564x364x30 1
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.

Safety tips

check-mark-yes.png
 • Use a screw holding screwdriver to get screws started in awkward, hard-to-reach areas.
 • Use a stubby screwdriver in close quarters where a conventional screwdriver cannot be used.
 • A rounded tip should be redressed with a file; make sure edges are straight.
 • Screwdrivers used in the shop are best stored in a rack. This way, the proper selection of the right screwdriver can be quickly made.
 • Keep the screwdriver handle clean; a greasy handle is apt to cause accidents.
 • A screwdriver should never be used as pry bar. If it is overstressed in this manner, the blade might break and send a particle of steel into the operator's arm or even towards his eyes.
check-marks-no.png
 • Don't use pliers on the handle of a screwdriver to get extra turning power. A wrench should only be used on the square shank or bolster of a screwdriver that is especially designed for that purpose.
 • Don't expose a screwdriver blade to excessive heat as it may reduce the hardness of the blade.
 • Don't use a screwdriver with a split or broken handle.
 • Don't use a regular screwdriver to check a storage battery or to determine if an electrical circuit is live.
 • Për Fillestar dhe profesionistët

  Përcakton përmbajnë lloje të ndryshme të Kyç , Dana, kacavida, fotografi, çekiç, grushta, Daltë dhe mjete të tjera të bëjë për një të vini të shkëlqyer për miri, mjeshtrit të ekspertëve dhe zgjedhjen e duhur për fillestar.
 • Përbërja zgjuar

  Përbërja e grupe të ndryshme është i bazuar në një bashkëpunim të vazhdueshëm me përdoruesit e lokale profesionale të mjeteve UNIOR. Përcakton gati të marrë parasysh kërkesat e fushave të veçanta të veprimtarisë dhe të përfaqësojnë të cilësisë, të ndjeshme dhe me kosto atraktive përzgjedhje mjet.
 • Zgjedhja e thjeshtë

  Grupe të mjeteve tipike në terren të lidhura lehtësuar përzgjedhjen dhe blerjen e instrumenteve të veçanta që ju duhet dhe të përdorni në punën tuaj. Inxhinier elektrik , mekanikë auto, piktorë e automjeteve, teknikë kompjuterike dhe shumë profesionistë