Product features

 • Dimensionet e futjes: 188 x 364 x 30 mm
 • Për sirtarët e karrocave Eurostyle, Eurovision, Europlus dhe Hercules (mbajtëse përpara)

Seti përfshin:

 • 17 x çelësa gidore gjashtëkëndore 3/8" (art. 238/1 6p), dim. 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 , 22 mm
 • 1 x arpion me dy drejtime 3/8"
 • aksesorë 3/8"; 1x dorezë e bashkuar, 1x dorezë T, 2x zgjatim (125, 250 mm), 1x bashkim universal, 1x përshtatës (3/8 - 1/2")
#title#
Emri i produktit SKU Article Dimenzionet Quantity Peshë
Set i çelsave 3/8" në SOS sirtar 621080 964/25SOS 6 - 22 23 1765
Çelës 6 këndësh 3/8" 238/1 6p 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 17
Dorezë shtrënguese dyanëshme 3/8" 238.1/1ABI 3/8" 1
Dorezë "T" 3/8" 238.3/1 3/8" 1
Vazhduese 3/8" 238.4/1 3/8"x250, 3/8"x125 2
Nyje kardani 3/8" 238.6/1 3/8" 1
Reduktues 3/8" 238.7/1 3/8" - 1/2" 1
SOS mjet tabaka për 964/25SOS vl964/25SOS 188x364x30 1
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.
 • Për Fillestar dhe profesionistët

  Përcakton përmbajnë lloje të ndryshme të Kyç , Dana, kacavida, fotografi, çekiç, grushta, Daltë dhe mjete të tjera të bëjë për një të vini të shkëlqyer për miri, mjeshtrit të ekspertëve dhe zgjedhjen e duhur për fillestar.
 • Përbërja zgjuar

  Përbërja e grupe të ndryshme është i bazuar në një bashkëpunim të vazhdueshëm me përdoruesit e lokale profesionale të mjeteve UNIOR. Përcakton gati të marrë parasysh kërkesat e fushave të veçanta të veprimtarisë dhe të përfaqësojnë të cilësisë, të ndjeshme dhe me kosto atraktive përzgjedhje mjet.
 • Zgjedhja e thjeshtë

  Grupe të mjeteve tipike në terren të lidhura lehtësuar përzgjedhjen dhe blerjen e instrumenteve të veçanta që ju duhet dhe të përdorni në punën tuaj. Inxhinier elektrik , mekanikë auto, piktorë e automjeteve, teknikë kompjuterike dhe shumë profesionistë