Product features

 • Dimensionet e futjes: 188 x 364 x 30 mm
 • Për sirtarët e karrocave Eurostyle, Eurovision, Europlus dhe Hercules (mbajtëse përpara)

Seti përfshin:

 • 1x dana të kombinuara me izolim (art. 406/1VDEBI), dim. 180 mm
 • 1 x dana për prerje diagonale me izolim (art. 461/1VDEBI) dim. 160 mm
 • 1x dana për heqjen e izolimit me izolim (478/1VDEBI), dim. 160 mm
 • 3 copë. i kaçavidave të sheshta të izoluara me dorezë TBI (art. 603VDETBI), dim. 0,4x2,5x75, 0,6x3,5x100, 1,0x5,5x125
 • 2x kaçavida të izoluara kryq (PH) me dorezë TBI (art. 613VDETBI), dim. PH 1x80, PH 2x100
 • 1x testues tension 220-250V (art. 630VDE), dim. 0.5x3.0x140
#title#
Emri i produktit SKU Article Dimenzionet Quantity Peshë
Set i veglave VDEBI në SOS sirtar 621070 964/15SOS - 9 1140
Dana të kombinuara,izoluara 406/1VDEBI 180 1
Dana per prerje anësore,izoluara 461/1VDEBI 160 1
Dana për zhveshjen e kabllove,izoluara 478/1VDEBI 160 1
Kaçavidë e rrafshët me izolim VDETBI 603VDETBI 0.4 x 2.5x75, 0.6 x 3.5x100, 1.0 x 5.5x125 3
Kaçavidë kryq (PH) e izoluar VDETBI 613VDETBI PH1x80, PH2x100 2
Testues i tensionit 220-250 V 630VDE 0.5 x 3.0x140 1
SOS mjet tabaka për 964/15SOS vl964/15SOS 188x364x30 1
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.
 • Për Fillestar dhe profesionistët

  Përcakton përmbajnë lloje të ndryshme të Kyç , Dana, kacavida, fotografi, çekiç, grushta, Daltë dhe mjete të tjera të bëjë për një të vini të shkëlqyer për miri, mjeshtrit të ekspertëve dhe zgjedhjen e duhur për fillestar.
 • Përbërja zgjuar

  Përbërja e grupe të ndryshme është i bazuar në një bashkëpunim të vazhdueshëm me përdoruesit e lokale profesionale të mjeteve UNIOR. Përcakton gati të marrë parasysh kërkesat e fushave të veçanta të veprimtarisë dhe të përfaqësojnë të cilësisë, të ndjeshme dhe me kosto atraktive përzgjedhje mjet.
 • Zgjedhja e thjeshtë

  Grupe të mjeteve tipike në terren të lidhura lehtësuar përzgjedhjen dhe blerjen e instrumenteve të veçanta që ju duhet dhe të përdorni në punën tuaj. Inxhinier elektrik , mekanikë auto, piktorë e automjeteve, teknikë kompjuterike dhe shumë profesionistë