Product features

 • The wardrobes are powder painted to resist rusting. For additional protection the sheet steel is ecologically lacquered with cadmium and lead free colour. The wardrobe doors in bright colours fill each room with youthful atmosphere.
 • trupi i rrobave është bërë nga 0.8 mm trashë çeliku me cilësi të lartë fletë
 • dyert janë bërë prej 1 mm trashë çeliku, fletë përforcuar kundër rrotullim anësore dhe bending. Dyert vijnë në gjashtë ngjyra të ndryshme (RAL 1 021, RAL 3020, RAL 5010, RAL 6029, RAL 2004 dhe në RAL 7035).
#title#
kodLenghtWidthHeightLenghtGjerësiaHeightPeshë
628588100050018803002087575000
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.

Accessories

Related products

 • Çeliku fletë Cilësisë

  Qerre mjet, zemrat, kabinete dhe kuti të ndryshme për ruajtjen mjet, si dhe grupe pune, qëndron, grepa dhe pajisje të tjera janë bërë të gjitha prej çeliku me cilësi fletë. Llak veshura për të rezistuar korrozioni dhe gërvishtjet, pajisje është praktikisht i pathyeshëm
 • Formë inovative

  Një njohuri të plotë të gjitha kërkesat e punës së profesionistëve lokale ka rezultuar në edicionet e pajisjeve të seminarit të aftë për të ofruar qasje të madhe, magazinimit të qartë mjet dhe përmirësimin e shikimit në çdo moment.
 • Qartë magazinimit mjet

  Me ruajtjen e saj të qartë mjet dhe qasje të lehtë, pajisje UNIOR seminar ju ndihmon të mbani seminarit tuaj në mënyrë dhe në këtë mënyrë rrit produktivitetin tuaj.