Product features

 • Materiali: fletë metalike
 • Sistemi mbyllje
 • bravë me çelës dhe varëse
 • Një sistem i ri "blloku" i sigurisë parandalon hapjen e më shumë se një sirtar në të njëjtën kohë. Kur hapet një sirtar, të gjithë sirtarët e tjerë janë të kyçur dhe nuk mund të hapen.
 • rrota rezistente ndaj vajit dhe acidit; një palë diametra rrotullues 160 mm, me një frenim dhe një palë diametra fikse 200 mm
 • mbathje me rrëshqitje-top duke mbajtur
 • Hapja dhe mbyllja e mbathje është shumë e thjeshtë për shkak të zgjidhjes uniforme - sirtar trajtuar në pjesën e sipërme mundëson përdoruesve një rrokje sinkronike dhe hapjen e një sirtar për bartje.
 • mbulon sintetike mbrojtur mbathje dhe mjetet nga dëmtimi
 • llak ekologjike veshura me kadmium dhe ngjyra të çojë lirë
 • 8 sirtarë: 1 sirtar 1126x570x110 mm, 3 sirtarë 563x570x70 mm, 2 sirtarë 563x605x150 mm, 2 sirtarë 484x605x265 mm
 • dimensionet me dorezë: 1337x825x1047 mm
 • Vëllimi i përgjithshëm i sirtarit: 400 lit
 • Kapaciteti statike ngarkesës e transportit pa rrota: 2300kg
 • Kapaciteti mbajtës dinamik i karrocës: 600 kg
 • Kapaciteti maksimal i ngarkesës së çdo sirtari: 90 kg
 • sirtarët janë të pajtueshëm me të 3 madhësitë e futjeve SOS: 1/3, 2/3, 3/3

Avantazhet:

 • sipërfaqe pune jashtëzakonisht e madhe 1250x63 mm
 • sipërfaqe pune me buzë të ngritura 35 mm të larta, për mbajtjen e veglave dhe sendeve të punës
 • sirtarë të gjerë
 • rrotat me diametër të madh lehtësojnë lëvizjen e karrocës
 • model me sirtarë
 • sirtarët më të thellë të sipërm lejojnë që edhe çelësat me fole të gjata të qëndrojnë drejt për ruajtje. Përdorimi i hapësirës është kështu shumë më i lartë sepse mund të vendosni shumë më tepër mjete në sirtarë në krahasim me sirtarët standardë. Të gjitha mjetet më të mëdha, lartësia e të cilave nuk kalon 110 mm, mund të ruhen në një pozicion vertikal.
#title#
kodLenghtLenghtLenghtWidthGjerësiaHeightHeightPeshë
6289321337125810808256801047856140400
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.

Përdorim (pictures)

Përdorim (Video)

Accessories

Related products

Safety tips

check-mark-yes.png
 • Lock all your drawers before trying to roll the tool carriage into a new work area.
 • Set the brakes on the locking casters after you have rolled the cabinet to your work area.
 • Treat you tool carriage, tool chests, or tool boxes with respect.
 • Always follow the prescribed max load capacity of individual drawers and the carriage as a whole.
 • Always put heavier objects in the bottom drawers
 • Always close drawers when not in use.
 • Always follow manufacturer manual instructions regarding assembly and repair of your tools.
check-marks-no.png
 • Don't open two or more drawers at the same time, there is high chance of it tipping over.
 • Don't throw tools into drawer, always put the tools in.
 • Don't use an opened drawer as a working surface.
 • Don't clean a lacquered surface with a solvent cleaner.
 • Don't pull a tool carriage as you won't be able to see where you are headed. Push it in front of you so you can see where you are going.
 • Don't stack a tool carriage with too many extra chests or tool trays; it may tip over at the most unexpected time.
 • Don't roll a tool carriage with loose tools or parts on top of the carriage.
 • Don't roll a tool carriage too quickly; a pot hole in the floor or some hardware on the floor may cause an accident.
 • Don't overload the drawers; if you haven't got room for all of your tools, you need a larger tool carriage.
 • Don't open up too many loaded drawers at a time; close each drawer before opening up another. Heavily loaded opened drawers are an invitation to tipping.
 • Çeliku fletë Cilësisë

  Qerre mjet, zemrat, kabinete dhe kuti të ndryshme për ruajtjen mjet, si dhe grupe pune, qëndron, grepa dhe pajisje të tjera janë bërë të gjitha prej çeliku me cilësi fletë. Llak veshura për të rezistuar korrozioni dhe gërvishtjet, pajisje është praktikisht i pathyeshëm
 • Formë inovative

  Një njohuri të plotë të gjitha kërkesat e punës së profesionistëve lokale ka rezultuar në edicionet e pajisjeve të seminarit të aftë për të ofruar qasje të madhe, magazinimit të qartë mjet dhe përmirësimin e shikimit në çdo moment.
 • Qartë magazinimit mjet

  Me ruajtjen e saj të qartë mjet dhe qasje të lehtë, pajisje UNIOR seminar ju ndihmon të mbani seminarit tuaj në mënyrë dhe në këtë mënyrë rrit produktivitetin tuaj.