Product features

 • Materiali: fletë metalike
 • Sistemi mbyllje
 • bravë me çelës dhe varëse
 • Një sistem i ri "blloku" i sigurisë parandalon hapjen e më shumë se një sirtar në të njëjtën kohë. Kur hapet një sirtar, të gjithë sirtarët e tjerë janë të kyçur dhe nuk mund të hapen.
 • rrota e reja dia. 125mm, për të përmirësuar gatishmërinë dhe stabiliteti
 • Hapja dhe mbyllja e mbathje është shumë e thjeshtë për shkak të zgjidhjes uniforme - sirtar trajtuar në pjesën e sipërme mundëson përdoruesve një rrokje sinkronike dhe hapjen e një sirtar për bartje.
 • mbathje me rrëshqitjet-top duke mbajtur
 • kundër rrëshqitjes mbulon sintetike mbrojtur mbathje dhe mjetet nga dëmtimi
 • Mekanizmi i mbylljes sirtar pengon hapjen e padëshiruar e mbathje
 • Mundësia për të shtuar pajisje
 • veshura me llak e mjedisit me kadmium dhe të çojë ngjyra falas
 • arra të verbër për fiksimin e pajisje janë të montuar në karrocë.
 • Kapaciteti statike ngarkesës e karrocë pa rrota: 1600kg
 • Ngarkesa dinamike e karrocës: 500 kg
 • Kapaciteti maksimal i çdo sirtar: 45 kg
 • 7 mbathje (pesë dimensionet 563x365x70mm, një 563x410x150mm dimensionin)
 • dimensionet bazë me dorezë dhe rrota L 800 x W 440 x H 923 mm
 • Vëllimi i përgjithshëm i sirtarit: 140 litra
 • sirtarët janë të pajtueshëm me të 3 madhësitë e futjeve SOS: 1/3, 2/3, 3/3
#title#
kodLenghtWidthHeightLenghtHeightPeshë
62500080044092370076857000
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.

Accessories

Safety tips

check-mark-yes.png
 • Lock all your drawers before trying to roll the tool carriage into a new work area.
 • Set the brakes on the locking casters after you have rolled the cabinet to your work area.
 • Treat you tool carriage, tool chests, or tool boxes with respect.
 • Always follow the prescribed max load capacity of individual drawers and the carriage as a whole.
 • Always put heavier objects in the bottom drawers
 • Always close drawers when not in use.
 • Always follow manufacturer manual instructions regarding assembly and repair of your tools.
check-marks-no.png
 • Don't open two or more drawers at the same time, there is high chance of it tipping over.
 • Don't throw tools into drawer, always put the tools in.
 • Don't use an opened drawer as a working surface.
 • Don't clean a lacquered surface with a solvent cleaner.
 • Don't pull a tool carriage as you won't be able to see where you are headed. Push it in front of you so you can see where you are going.
 • Don't stack a tool carriage with too many extra chests or tool trays; it may tip over at the most unexpected time.
 • Don't roll a tool carriage with loose tools or parts on top of the carriage.
 • Don't roll a tool carriage too quickly; a pot hole in the floor or some hardware on the floor may cause an accident.
 • Don't overload the drawers; if you haven't got room for all of your tools, you need a larger tool carriage.
 • Don't open up too many loaded drawers at a time; close each drawer before opening up another. Heavily loaded opened drawers are an invitation to tipping.

Questions & Answers

 • What does it mean if the tool carriage has the word BLOCK on the item label?
  This means that it has a system of guides that makes it impossible to have two drawers open at the same time.
 • Çeliku fletë Cilësisë

  Qerre mjet, zemrat, kabinete dhe kuti të ndryshme për ruajtjen mjet, si dhe grupe pune, qëndron, grepa dhe pajisje të tjera janë bërë të gjitha prej çeliku me cilësi fletë. Llak veshura për të rezistuar korrozioni dhe gërvishtjet, pajisje është praktikisht i pathyeshëm
 • Formë inovative

  Një njohuri të plotë të gjitha kërkesat e punës së profesionistëve lokale ka rezultuar në edicionet e pajisjeve të seminarit të aftë për të ofruar qasje të madhe, magazinimit të qartë mjet dhe përmirësimin e shikimit në çdo moment.
 • Qartë magazinimit mjet

  Me ruajtjen e saj të qartë mjet dhe qasje të lehtë, pajisje UNIOR seminar ju ndihmon të mbani seminarit tuaj në mënyrë dhe në këtë mënyrë rrit produktivitetin tuaj.