762/5 1/2S
#title#
Emri i produktit SKU Article Përmasat Quantity peshë
Bëje Egea, gjysmë të qetë 619468 762/5 1/2S - 5 500
I sheshtë ege me trajton, gjysmë të qetë 760H1/2S 150 1
Gjysmërrethor Ege me trajton, gjysmë të qetë 761H1/2S 150 1
Rreth ege me trajton, gjysmë të qetë 763H1/2S 150 1
Trekëndësh ege me trajton, gjysmë të qetë 764H1/2S 150 1
Ege sheshi me trajton, gjysmë të qetë 765H1/2S 150 1
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.
  • I dobishëm

    Gamë të gjerë të mjeteve janë të destinuara për grupe të ndryshme të synuara të përdoruesve. Pirg siguruar goditjen e shpejtë dhe të thjeshtë. Të prerjen e rëndë rrota janë të dizajnuara për të punuar të dy metale të forta dhe të buta, plastike, etj
  • Grip i fortë

    Grip i fortë Mjetet UNIOR dallohen duke siguruar një kontroll të fortë në objektet duke u punuar në pa lëndime. Udhëzon në rrugë në clamps të mundësuar lëvizjen e saktë të nofullat me lëvizje të shpejtë trajtuar. Instalimi në baza rradhës siguron se ajo përshtatet me objektin duke u punuar në.
  • Materiale me cilësi të lartë

    Mirë-menduar-out projektimin dhe prodhimin e saktë të parandaluar dëmtimin e objekteve duke u punuar në edhe nën një peshë të konsiderueshme. Me këto karakteristika, mjetet efektive UNIOR janë zgjedhja e duhur për mjeshtrit të cilët kërkojnë cilësi dhe mjete të qëndrueshme me një jetë të gjatë shërbimit.