#title#
Emri i produktit SKU Article Dimenzionet Quantity Peshë
Vendosur i Ege, gjysma e qetë 612932 762/5 1/2S - 5 1560
Limë e rrafshët me dorezë gjysmë e imët 760H1/2S 250 1
Limë gjysmë e rrumbullakët gjysmë e imtë 761H1/2S 250 1
Limë e rrumbullakët me dorezë gjysmë e imët 763H1/2S 250 1
Limë trekendësh me dorezë gjysmë e ashpër 764H1/2S 250 1
Limë katrore me dorezë gjysmë e imët 765H1/2S 250 1
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.
  • I dobishëm

    Gamë të gjerë të mjeteve janë të destinuara për grupe të ndryshme të synuara të përdoruesve. Pirg siguruar goditjen e shpejtë dhe të thjeshtë. Të prerjen e rëndë rrota janë të dizajnuara për të punuar të dy metale të forta dhe të buta, plastike, etj
  • Grip i fortë

    Grip i fortë Mjetet UNIOR dallohen duke siguruar një kontroll të fortë në objektet duke u punuar në pa lëndime. Udhëzon në rrugë në clamps të mundësuar lëvizjen e saktë të nofullat me lëvizje të shpejtë trajtuar. Instalimi në baza rradhës siguron se ajo përshtatet me objektin duke u punuar në.
  • Materiale me cilësi të lartë

    Mirë-menduar-out projektimin dhe prodhimin e saktë të parandaluar dëmtimin e objekteve duke u punuar në edhe nën një peshë të konsiderueshme. Me këto karakteristika, mjetet efektive UNIOR janë zgjedhja e duhur për mjeshtrit të cilët kërkojnë cilësi dhe mjete të qëndrueshme me një jetë të gjatë shërbimit.